Poliittinen historia

Perheessä on aina seurattu ja oltu myös mukana politiikassa, oma mielenkiinto yhteisten asioiden hoitoon heräsi voimakkaammin nuorena poikana 60-luvun lopulla kuntaliitosten myötä.

Kunnallisvaaliehdokkaana olin kuitenkin ensimmäistä kertaa vasta vuonna 2012 ja silloisella äänipotilla pääsin Tampereella Keskustan 1. varavaltuutetuksi.

Olen ollut mukana lähes jokaisessa kaupunginvaltuuston kokouksessa neljän vuoden aikana.

Tällä hetkellä toimin valtuustoryhmän puheenjohtajana (2016 alkaen) sekä varajäsenenä Yhdyskuntalautakunnassa sekä sen ympäristö- ja rakennusjaostossa ja jätehuoltojaostossa

Muita luottamustehtäviä

Toimin valtuutettuna Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkan valtuustossa. 

Olen ollut vuosia mukana kylätoiminnassa ja olen mm. Terälahden Seutu ry:n puheenjohtaja. Tuona aikana kylä kasvoi runsaamman rakentamisen ansiosta ja sitä kehitettiin myös hankkeiden avulla. Oman kylän lisäksi toimin aktiivisena talkoomiehenä useamman Tampereen yhdistyksen projektissa. 

Tampereen seudun Leader-ryhmän Kantri ry:n johtokunnan varsinaisena jäsenenä olin vuosina 2011–12.

Kylien työryhmä syntyi vuonna 2012 vastustamaan Seutuhallinnon periaatteita hajarakentamisen hallinnasta. Toimin ryhmän puheenjohtajana koko sen toiminnan ajan (vuoteen 2017 saakka). Vaaliteemani 2012 kuntavaaleissakin oli ”Miksei maalle saisi rakentaa?”. 

sivuston toteutus Itwebpalvelut